Hvem er best på sportsspill?

Mange av oss liker å øke spenningen litt ekstra, når det kommer til å se på fotball i helgene. Mange entusiaster nøyer seg med å levere inn tippekupongen hos Norsk Tipping, mens andre driver med mer nøyaktige oddsspill. Det finnes nemlig en stor variasjon av muligheter til sportsspill. I stedet for å fylle ut en kupong som dekker alle de spillende lagene, så kan man spesialisere seg, og fokusere sin egen spilling på kun det laget, eller de lagene, som de har greie på, og som de er godt kjente med.

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
Bonus
VURDERING
BESØK
1
200% opptil 100 EUR
2
100% opptil 2000 NOK
3
100% opptil 3000 NOK
4
5 x 20 EUR gratisspill
5
2000 NOK

Vis at du har peiling på fotball

Om man er god til å spille på odds, så har man også et ubestridelig bevis på at man har god peiling på hva som foregår i et fotball lag, eller på hva som foregår i en enkelt liga. Man kan gjerne gjøre en konkurranse ut av det, sammen med de som man vanligvis ser på kampene med. Om du er usikker på hvordan du skal begynne med sportsspill, så finnes det noen gode tips

Det viktigste første steget er å finne en side som man kan stole på. Ta gjerne å hør med venner og kjente som også spiller, om hvor de spiller, og hvilke nettsider som de er mest fornøyde med. Om du ikke kjenner noen så er det et godt første steg å se på hva sider som denne sier om forskjellige bettingsider og sportsbooks, eller hva andre spillere sier i forskjellige spillerforum. Vanligvis så flagges kjipe tilbydere ganske raskt av spillersamfunnene, så vel som av de bedre rådgivningssidene.

Når du så har funnet noen spillsider som du er fornøyd med, så er det ofte lurt å sammenlikne oddsen som tilbys på de forskjellige sidene. Selv om man bare spiller for gøy, er det likevel kult å vite at man har klart å finne den beste oddsen som markedet har å tilby.

Deretter er det bare å invitere til sammenkomst hjemme forran TV’n. Man spretter ølet og tar frem snacksen, for så å være med på to ganger 45 minutter, hvor spenningen er til å ta og føle på. Om man har et godt spill foran seg, så kan man allerede uten å ha satset på spillet oppleve hele spektret av følelser i løpet av de raske vendingene. Men om man også har satset litt ekstra, så forsterkes hele opplevelsen ytterligere. Om man virkelig har teften med seg, så kan man ende opp både lykkelig og rik. Les mer her: bestebettingsider.eu