Odds bonus – spill med et tilbud

Når du som spiller skal komme i gang og begynne å spille med norske bookmakere, er det ofte lurt å starte eventyret med en odds bonus. Norske spillere elsker bonuser og mottar dette daglig fra spillselskapene. Det er mange fordeler med en oddsbonus fremfor en casino bonus. Blant annet er omsetningskravene betydelig lavere på en sportsbonus. Dette gir deg en større sjanse for å faktisk få profitt av bonusen din. Velg et tilbud fra norske oddssider og oppdag spenningen det innebærer.

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
Bonus
VURDERING
BESØK
1
200% opptil 100 EUR
2
2500 NOK
3
100% opptil 3000 NOK
4
300 Kr gratisspill
5
2000 NOK

Velkomstbonus for nye kunder

Når du blir medlem av et spillselskap for første gang, blir du ofte tilbudt en velkomstbonus. Det vanligste er å få 100% opp til 1000 kroner, men det finnes bookmakere som også tilbyr 500% opp til 500 kroner. Hvilken du vil ha er opp til deg, men ikke se blindt på beløpet, men prosentandelen er også relevant. En velkomstbonus trenger ikke å bestå av en innskuddsbonus, men den er den vanligste varianten. Noen velger andre typer bonuser for nye spillere, men de fleste tilbyr en klassisk innskuddsbonus. Motta det for å komme i gang med sportsspill på best mulig måte.

Risikofrie spill – unngå all risiko

En annen type bonus er risikofrie spill. Deretter satser du med pengene dine, men får tilbake innsatsen fra spillsellskapet hvis innsatsen din mislykkes. Fordelen er at du kan spille helt uten risiko, ulempen er at du må miste innsatsen din for å faktisk få noen bonuspenger. Skulle innsatsen din være på stedet, vil du ikke motta ekstra penger fra bettingsiden. Derfor velger de fleste å bruke et risikofritt spill når de spiller med høyere odds. En lavodds-spiller er ikke veldig verdt et risikofritt spill. I stedet er det bedre å finne et uventet vinner du mener burde gå inn og satse på dette med ditt risikofrie spill. Hvis ikke innsatsen din går, får du pengene tilbake og kan plassere en tryggere innsats.

Odds bonus - spill med et tilbud

Boostede odds

En kampanje som kanskje ikke er så vanlig for nye kunder, men på den annen side for eksisterende spillere, er boostede oddsen. Dette betyr at tippeselskapet har økt oddsen så mye at det egentlig ikke viser hvor stor sannsynligheten er i det valgte markedet. Du kan dra nytte av dette som spiller ved å motta forsterkede odds. Det er hovedsakelig to forskjellige anledninger der boostede odds er vanlige. Enten er det en stor kamp mellom to jevne lag. Da økes oddsen vanligvis på alle utfall i kampen. Alternativet er om det er en overlegen favoritt i kampen. Da kan tippeselskapet heve oddsen på favoritten for å gjøre det mer verdt å satse.

Cashback og gratisspill

Cashback betyr at du får tilbake deler av tapene dine. Dette kan være bra hvis du har en dårlig måned der du går med tap. Så gir bookmakeren deg en viss prosentandel tilbake av det du mistet. Dette kan være alt fra 5-25% av tapene. Det vanligste er at du får pengene tilbake i kontanter, men noen krever at du slår på pengene før du kan ta ut pengene. Et gratis spill blir ofte gitt til nye kunder, men gratis spill kan også tilbys til eksisterende spillere. Hvis en stor kamp venter, er det vanligvis mange gratis spill tilgjengelig. Noen betting selskaper tar tilbake innsatsen hvis spillet ditt går inn. Da betaler de imidlertid vanligvis ut overskuddet uten omsetningskrav, noe som er en stor fordel for deg. Med så mange bonuser tilgjengelig, har du et godt valg. Prøv noen få forskjellige bonuser for å finne din favoritt.