Fotball betting – odds på verdens største sport

Fotball er et globalt fenomen og det er ingen sport som er større. I Norge er interessen også enorm, selv om det er andre idretter som konkurrerer. Dette merkes hos spillselskapene som alltid tilbyr flest markeder og alternativer innen fotball betting. Spill i Eliteserien, Premier League eller på det norske landslaget når de prøver å kvalifisere seg til mesterskapet. Du kan alltid ha gode odds hos norske bookmakere når du utforsker odds på fotball.

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
Bonus
VURDERING
BESØK
1
200% opptil 100 EUR
2
100% opptil 2000 NOK
3
100% opptil 3000 NOK
4
5 x 20 EUR gratisspill
5
2000 NOK

Velg norsk hvis du vil satse på Eliteserien

Eliteserien er den høyeste ligaen i Norge hvor 16 lag nøyer seg med pokalen. Laget som har vunnet ligaen flest ganger er Rosenborg fra Trondheim. For de av dere som satser på Eliteserien, er det best hos norske bettingsider. Hvis du velger internasjonale spillselskaper i stedet, er det vanligvis ikke det samme store utvalget. Årsaken er at Eliteseriens interesse ikke når særlig høyt ut over norske grenser. Hos norske bookmakere er derimot rekkevidden for norsk fotball og odds bonuser betydelig større. Det er mange interessante lag i Eliteserien, og det er alltid spennende både øverst og nederst. Du kan plassere spill allerede før sesongen starter. Sats på hvem som vinner ligaen det året eller hvilke lag som forlater serien. Alternativene er mange når det gjelder å satse på Eliteserien.

Premier League er den største globalt

Norske spillere har uten tvil størst interesse for Premier League. Med flere norske profiler i ligaen som Joshua King og trener Ole Gunnar Solskjær, blir kupongene varme under en runde i Premier League. Følg de største klubbene som Liverpool, Manchester United, Manchester City, Arsenal, Chelsea og Tottenham når de nøyer seg med de fire beste plasseringene på tabellen, som gir kamper i Champions League.

Både i Norge og internasjonalt er Premier League den ligaen hvor det handles mest. Som spiller kan du dra nytte av dette fordi det er veldig gode odds å hente. Sammenlign alltid oddsen på Premier League, da det kan være veldig forskjellig, avhengig av hvor du spiller.

Andre toppligaer i Europa

Serie A, Bundesliga og La Liga er de andre tre store ligaene. Noen inkluderer Ligue 1 der også, men det er ikke så mange store klubber i tillegg til PSG. I disse ligaene er det også mange markeder og gode odds. Satse på at Håland blir neste målscorer for Dortmund i Bundesliga eller Ødegaard gjør en assist for Real Madrid i La Liga. Når større kamper som El Clasico, Dortmund vs Schalke eller PSG – Marseille venter, er det vanligvis enda flere markeder tilgjengelig enn vanlig. Det er også nå du kan finne spennende kampanjer for en bestemt kamp, ​​for eksempel risikofrie spill eller boostede odds.

Vanlige markeder innen fotballsbetting

Det er mange forskjellige markeder når det gjelder fotball betting. Å satse på kampvinnere eller kampen som ender uavgjort er det vanligste alternativet. Imidlertid er det mye mer enn det å oppdage i odds på fotball. Du kan satse på resultatet av kampen, hvor mange mål det blir i kampen, hvem scorer mål eller assist og mye mer. Under 100 markeder er uvanlig for en fotballkamp, ​​og det er ofte betydelig flere alternativer enn det. Ikke vær redd for å teste et spill før sesongen. Sats på hvem som vinner Eliteserien eller hvem scorer flest mål i Bundesliga? Det blir da spennende å følge innsatsen din i løpet av sesongen hos bookmakeren. Bare spør de som satset Bodø/Glimt som mestere 2020 eller Leicester 2015/16.