Esport betting – odds på Esport

Det er ingen annen sportskategori enn esports som har hatt en mer spektakulær utvikling de siste årene. Fra det faktum at det bare har vært esport på noen få bookmakere, ser det i dag helt annerledes ut. I dag er det rene bookmakere som bare tilbyr esports, og andre bettingselskaper blir også flinkere til å utvikle sitt oddsutvalg på esports.

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
Bonus
VURDERING
BESØK
1
200% opptil 100 EUR
2
2500 NOK
3
100% opptil 3000 NOK
4
300 Kr gratisspill
5
2000 NOK

De fem vanligste Esports å satse på

CS: GO

Dette er den desidert største sporten i Norge, og derfor er forholdene også veldig gode i betting. Hvert år avholdes flere turneringer, hvorav mange har millioner i premiepenger. Blant markedene er antall kart, matchvinnere og riktige kartresultater det mest populære. Først til tre kart vinner, og noen ganger blir det veldig spennende i kampene.

Dota 2

I Dota 2 er det mye å oppdage i betting og odds. Sammen med CS: GO er det e-sportene med flest tilgjengelige markeder. Du kan blant annet satse på kampvinnere, totalt antall kart og til og med karthandicap. Hvis du ikke har oddset på Dota 2 før, er det en hel verden som venter på deg innen betting på Dota 2.

League of Legends

League of Legends er et veldig populært spill som vokser raskt i verden av e-sport. Det er mange turneringer å oppdage i League of Legends, som for de fleste er bedre kjent som LoL. Av alle tilgjengelige markeder er kampvinnere de vanligste. For større turneringer er det vanligvis langtids betting tilgjengelig der du kan satse den du tror vil vinne turneringen.

Rocket League

Rocket League er et underholdende spill som best beskrives som en blanding mellom fotball og bilspill. En elite er opprettet, og det er mange odds og markeder tilgjengelig. De er kanskje ikke den største esportsen i verden, men det er mange morsomme markeder for de som er sultne på å satse på Rocket League.

EA Sports Games

EA Sports er den største produsenten av elektroniske sportsspill. Det har blitt en enorm kultur rundt FIFA, NHL, Madden og NBA2K. Alle spillene har årlige verdensmesterskap og flere andre store turneringer der verdens elite samles. Disse og flere andre turneringer kan du satse på med konkurransedyktige odds hos bettingselskapene. Fordelen med dette er at det er vanlige markeder for sportsfanatikeren. FIFA har samme type markeder som fotball, NHL som ishockey betting og NBA2K som basketball odds.

Live betting og live stream på Esport

I live betting på Esport er det ekstremt mange odds tilgjengelig. Årsaken er at kampene ofte varer veldig lenge samtidig som mye kan skje i løpet av en kamp. Spillere kan miste tilliten midt i en kamp og dermed mislykkes fullstendig. I tillegg er lagene ofte veldig jevne, noe som betyr at det skjer mye i løpet av de tre kartene som vanligvis er tilfelle i de fleste kamper.

Live stream på Esport gjør opplevelsen enda bedre. Fordelen er at det er gratis å streame Esport. Noen oddsselskaper har kjøpt rettigheter, men det er hovedsakelig hos Twitch det meste vises. Just Twitch er en gigantisk plattform som er helt gratis å se på. Alt du trenger å gjøre er å registrere en konto, og hele Esports verden er åpen for gratis streaming.

Bruk en bonus på Esport

For å få mer ut av betting på Esport, kan det være bra å motta en oddsbonus. Hvis du mottar en innskuddsbonus som ny kunde hos en bookmaker, kan du bruke den til hva du vil. Du kan bruke den til å satse på Esport og dermed redusere risikoen mens du får mer penger å spille for. Derfor er det ofte en god ide å motta en oddsbonus uansett om du skal bruke den til esports eller annen form for spill.