Cashback – få penger fra bettingselskapene til oddsspilling

 Bettingselskapene tilbyr oddsspillerne mange typer oddsbonuser. Er du en aktiv oddsspiller har du sikkert benyttet deg av flere av disse. Dette kan være bonuser i form av risikofrie spill, gratisspill eller pengebonuser. En bonusvariant som blir mer og mer populær er cashback. En bonus du får på bakgrunn av utfallet av tidligere oddsspill, og ikke fordi du setter inn penger for å få den. Cashback er også flott siden det gir deg nye vinnersjanser på oddspilingen din.

Digge bettingsider med gode tilbud

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
Bonus
VURDERING
BESØK
1
200% opptil 100 EUR
2
100% opptil 2000 NOK
3
100% opptil 3000 NOK
4
5 x 20 EUR gratisspill
5
2000 NOK

Få en cashback-bonus fra bookmakeren når du går i minus

I dag finner du cashback hos de fleste bettingselskaper. Noen har det i forbindelse med kampanjer, mens andre har det hele tiden. Cashback er en bonusvariant som tilbys basert på tidligere oddsspilling. Det er ikke en oddsbonus du får fordi du har spilt mye, eller dersom du har vunnet mye. Cashback er noe du tilbys dersom oddsspillingen din har endt med et nettotap i en definert periode. Dette kan være nettotap den siste uken, de siste fjorten dagene eller den siste måneden.

Cashback i praksis

En cashback bonus er altså noe du får tilbud om fra bettingselskapene basert på nettotapet ditt i løpet av en periode. Nettotap er det du har spilt for minus det du har vunnet. Har du spilt sportspill for 15 000 kroner den siste måneden og samtidig vunnet 11 000 kroner, har du fått et nettotap på 4000 kroner. Som oftest tilbys du cashback opptil et visst bonusbeløp, men det finnes mange bookmakere som gir deg cashback for hele nettotapet uansett hvor stort det er. På mange måter er 10% i cashback en bransjenorm, men det finnes selvsagt aktører som bruker både større og mindre prosentsatser.

En bookmaker kan i et tenkt tilfelle tilby 10% i cashback opptil 2000 kroner. Dersom nettotapet ditt er på 20 000 kroner i den aktuelle perioden, får du den maksimale cashback-bonusen på 2000 kroner. Med et nettotap på 8000 kroner i den samme perioden vil det bli 800 kroner i cashback, fordi det er ti prosent av nettotapet ditt. 

Noen oddsspillere kan være ekstra ivrige når de spiller odds, og hvis det ikke har gått så bra og nettotapet er blitt på 25 000 kroner, blir det likevel ikke 2500 kroner i cashback, men 2000 kroner som er den maksimale cashback-bonusen. Hos en bookmaker som tilbyr cashback på hele nettotapet ville det derimot blitt 2500 kroner i cashback.

cashback

En cashback-bonus er best uten vilkår og betingelser

Har du fått et nettotap er det bare å takke ja til cashback, siden denne bonusen gir deg penger som du enten kan ta ut eller vinne med. Bookmakerne er jo ikke nødt til å tilby cashback, så om de gjør det er det bare å slå til. 

Noen bettingsider tildeler cashback helt uten betingelser. Det vil si uten omsetningskrav og/eller minsteodds. For deg er det best om det ikke er noen betingelser knyttet til cashback-bonusen. Det gir deg full frihet til å avgjøre hva du gjør med pengene.

Andre bettingsider tildeler cashback med omsetningskrav, og da må du spille odds med bonusen. I slike tilfeller er det bedre for deg desto lavere omsetningskravene er. Det fine med cashback er at krav om omsetning som oftest ligger lavt. Ofte er kravet på 1x. Det er alltid en fare for at du mister deler av eller hele bonusbeløpet når du skal møte et omsetningskrav før du eventuelt skal ta ut pengene, men desto lavere det er, jo bedre er det for deg. Er det også krav om minsteodds øker også risikoen.

Er imidlertid tanken din å bruke cashback-bonusen til å redusere nettotapet ytterligere, spiller det ingen rolle om det er et omsetningskrav på 1x eller ikke. Uansett er det også slik at cashback er penger du får av bettingsiden som gir deg nye vinnersjanser når du spiller odds.