Hvem er best på sportsspill?

 

Mange av oss liker å øke spenningen litt ekstra, når det kommer til å se på fotball i helgene. Mange entusiaster nøyer seg med å levere inn tippekupongen hos Norsk Tipping, mens andre driver med mer nøyaktige oddsspill. Det finnes nemlig en stor variasjon av muligheter. I stedet for å fylle ut en kupong som dekker alle de spillende lagene, så kan man spesialisere seg, og fokusere sin egen spilling på kun det laget, eller de lagene, som de har greie på, og som de er godt kjente med.

Vis at du har peiling på fotball

Om man er god til å spille på odds, så har man også et ubestridelig bevis på at man har god peiling på hva som foregår i et fotballag, eller på hva som foregår i en enkelt liga. Man kan gjerne gjøre en konkurranse ut av det, sammen med de som man vanligvis ser på kampene med.

Om du er usikker på hvordan du skal begynne med sportsspill, så finnes det noen gode tips

Det viktigste første steget er å finne en side som man kan stole på. Ta gjerne å hør med venner og kjente som også spiller, om hvor de spiller, og hvilke nettsider som de er mest fornøyde med. Om du ikke kjenner noen så er det et godt første steg å se på hva sider som denne sier om forskjellige sportsbooks, eller hva andre spillere sier i forskjellige spillerforum. Vanligvis så flagges kjipe tilbydere ganske raskt av spillersamfunnene, så vel som av de bedre rådgivningssidene.

Når du så har funnet noen spillsider som du er fornøyd med, så er det ofte lurt å sammenlikne oddsen som tilbys på de forskjellige sidene. Selv om man bare spiller for gøy, er det likevel kult å vite at man har klart å finne den beste oddsen som markedet har å tilby.

Deretter er det bare å invitere til sammenkomst hjemme forran TV'n. Man spretter ølet og tar frem snacksen, for så å være med på to ganger 45 minutter, hvor spenningen er til å ta og føle på. Om man har et godt spill foran seg, så kan man allerede uten å ha satset på spillet oppleve hele spektret av følelser i løpet av de raske vendingene. Men om man også har satset litt ekstra, så forsterkes hele opplevelsen ytterligere. Om man virkelig har teften med seg, så kan man ende opp både lykkelig og rik.

Liste over bettingsider

comeon

ComeOn er en av de mest populære norske bettingsidene. Fungerer like godt på mobil og nettbret som på PC. ComeOn oddsbonus 100% opp til 5000 kr.

Besøk ComeOn ..

betsafelogga

Betsafe tilbyr odds på det meste innen skandinavisk idrett. 100% oddsbonus opptil 4000 kr ekstra

Besøk Betsafe ...

mobilbetlogo

Mobilbet er en ny og spennende aktør, som fokuserer naturlig nok på mobilspill. Hos MobilBet får du nå en strålende velkomstbonus. Nye spillere får opptil 2 000 kr oddsbonus + 50 kr gratis.

Besøk Mobilbet...

nordicbet

Nordicbet tilbyr mange populære spillobjekter i lavere divisjoner med fordelaktige odds.100% Oddsbonus opptil 4 000 kr - 50% av bonusbeløpet må spilles og omsettes via mobil.

Besøk NordicBet ...

betssonthumb (2)

Betsson har et komplett spillutvalg som dekker alt innenfor pengespill. 100% oddsbonus opp til 5000 kr

Besøk Betsson ...

888small

888sport er en bettingside med stor internasjonal fokus og har et svært bredt utvalg av odds. Velkomstbonus på 100 % opp til 1000 KR

Besøk 888sport ...

unibetthumb

Unibet har et av de beste spilltilbudene på nett, og er en av de mest populære bettingselskapene blant norske kunder. Odds Bonus 200% opptil 1000kr

Besøk Unibet ...

expektthumb

Expekt tilbyr de beste tilbakebetaling av alle bookmakere på nett og raske gevinstutbetalinger.  Expekt velkomsttilbud 100%  opptil 1000 kr

Besøk Expekt ...

betwaythumb

Betway har et svært bredt utvalg av spill på sport. Alle store norske sporter som fotball og ishockey, men også mindre sporter som dart, eSports og futsal. Velkomsttilbud 100% bonus opp til 1000 kr

Besøk Betway ...
Norske Bettingsider med Bonus    Hvem er best på sportsspill?   Odds og bettingsider


free
hit counter