Odds og bettingsider

 

Alle har vel hørt at odds er en viktig del av pengespill, men hva er det egentlig det betyr? De fleste kjenner til det som kalles Oddsen hos Norsk Tipping. Dersom du skal spille der, for eksempel på en fotballkamp, får du opplyst et visst tall, oddsen, som gjelder for hvert enkelt veddemål. Dette tallet angir hvor mye penger du får igjen, for eksempel, hvis tallet som er oppgitt er 3,5, så får du 3,5 ganger pengene tilbake hvis du vinner. Fortjenesten din blir dermed netto 2,5 ganger innsatsen, etter at du har trukket i fra pengene du spilte for og ikke får tilbake igjen.

Hvert enkelt utfall i en kamp har hver sine tall, for eksempel 2 for hjemmeseier, 2,5 for borteseier og 3 for uavgjort. Det er fordi sannsynligheten for de forskjellige utfallene varierer; som i dette tilfellet, der hjemmelaget er svak favoritt og hjemmeseier er det mest sannsynlige utfallet. De som setter disse tallene vil derfor først anslå sannsynligheten for et bestemt resultat i en kamp, og så legge til litt på dette for å dekke inn selskapets fortjeneste. Ved å gjøre dette riktig vil de ikke tjene penger på hver kamp, men de vil greie å få inn fortjeneste over tid.

bettingsider


Det er her den store forskjellen mellom Norsk Tipping og andre selskaper som tilbyr betting på nett kommer til syne. Fordi statsmonopolet på Hamar har store forpliktelser i forhold til å gi ut penger til organisasjoner som driver med kultur og idrett, og dessuten har høye administrasjonskostnader, er de nødt til å sette disse tallene lavt. Hvis ikke vil det ikke bære seg for dem økonomisk. For deg betyr dette at nesten uansett hva du spiller på, så vil sannsynligheten for det utfallet du har spilt på være betydelig lavere enn det som er reflektert i innsatsen. Med andre ord, når du spiller der må du rett og slett regne med å tape. Sannsynligheten er ikke på din side.

Dette blir annerledes hvis du spiller på sider på nett som tilbyr denne type spill. De vil sette tallene høyere, nærmere det de selv anser for å være sannsynligheten av hvert enkelt utfall. Det er fordi de opererer i en konkurransesituasjon og må veie det å tjene penger opp mot muligheten for at spilleren finner bedre muligheter et annet sted. For deg innebærer dette at du straks får bedre muligheter til å tjene penger på denne type spill, hvis du har god innsikt eller intuisjon for en bestemt sport.


Liste over bettingsider

comeon

ComeOn er en av de mest populære norske bettingsidene. Fungerer like godt på mobil og nettbret som på PC. ComeOn oddsbonus 100% opp til 5000 kr.

Besøk ComeOn ..

betsafelogga

Betsafe tilbyr odds på det meste innen skandinavisk idrett. 100% oddsbonus opptil 4000 kr ekstra

Besøk Betsafe ...

mobilbetlogo

Mobilbet er en ny og spennende aktør, som fokuserer naturlig nok på mobilspill. Hos MobilBet får du nå en strålende velkomstbonus. Nye spillere får opptil 2 000 kr oddsbonus + 50 kr gratis.

Besøk Mobilbet...

nordicbet

Nordicbet tilbyr mange populære spillobjekter i lavere divisjoner med fordelaktige odds.100% Oddsbonus opptil 4 000 kr - 50% av bonusbeløpet må spilles og omsettes via mobil.

Besøk NordicBet ...

betssonthumb (2)

Betsson har et komplett spillutvalg som dekker alt innenfor pengespill. 100% oddsbonus opp til 5000 kr

Besøk Betsson ...

888small

888sport er en bettingside med stor internasjonal fokus og har et svært bredt utvalg av odds. Velkomstbonus på 100 % opp til 1000 KR

Besøk 888sport ...

unibetthumb

Unibet har et av de beste spilltilbudene på nett, og er en av de mest populære bettingselskapene blant norske kunder. Odds Bonus 200% opptil 1000kr

Besøk Unibet ...

expektthumb

Expekt tilbyr de beste tilbakebetaling av alle bookmakere på nett og raske gevinstutbetalinger.  Expekt velkomsttilbud 100%  opptil 1000 kr

Besøk Expekt ...

betwaythumb

Betway har et svært bredt utvalg av spill på sport. Alle store norske sporter som fotball og ishockey, men også mindre sporter som dart, eSports og futsal. Velkomsttilbud 100% bonus opp til 1000 kr

Besøk Betway ...
Norske Bettingsider med Bonus    Hvem er best på sportsspill?   Odds og bettingsider


free
hit counter